Поділитись:

ФК "Волинь": Запросимо хоч інопланетян, якщо допоможуть вийти в Прем'єр Лігу

П'ятниця, 08 червня 2018, 15:09
ФК «Волинь»: Запросимо хоч інопланетян, якщо допоможуть вийти в Прем'єр Лігу

Спортивний директор ФК "Волинь" Валентин Кошельник упевнений, що ФК "Волинь" з новим тренерським складом вийде у Прем'єр Лігу в цьому році.

Представлення нового наставника червоно-білих Андрія Тлумака відбулося 8 червня у приміщення клубу.

Андрій ТлумакАндрій Тлумак

"Віктор Богатир (уже колишній головний тренер ФК "Волинь") дуже хороший тренер, мій товариш, але він свою задачу виконав. Що міг – те зробив. Він нас залишив у першій лізі. Він у клубі переходить на іншу роботу, про що скажемо пізніше. Ми його поважаємо, такими спеціалістами не розкидаються", - зазначив спортивний директор клубу Валентин Кошельник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ОФІЦІЙНО: ЛУЦЬКА "ВОЛИНЬ" МАЄ НОВОГО ТРЕНЕРА

Разом із Андрієм Тлумаком над командою працюватимуть два його помічники: Володимир Марчук, що не так давно був у тренерському штабі нашої молодіжки, Андрій Сапуга, відомий у минулому футболіст львівських "Карпат" та Павло Котовенко, який виступав за ФК "Львів", "Газовик-Скала", "Оболонь".

Андрій Тлумак зауважив, що намагатиметься виконати завдання, які перед ним поставлені. Нині команда у відпустці і візьметься до роботи з 14 червня. Тоді ж, під час особистого спілкування відбудеться рішення щодо замін чи поповнень у команді, зазначив головний тренер.

Щодо того, чи буде підкріплення легіонерами з інших країн, відповів спортивний директор клубу Валентин Кошельник жартома відповів:

"Ми будемо запрошувати не тільки бразильців, а й інопланетян, якщо вони нам допоможуть вийти в Прем'єр-Лігу"

Валентин КошельникВалентин Кошельник

Довідково:

Андрій Тлумак, 39 років, відомий у минулому футболіст, який протягом багатьох років захищав ворота львівських "Карпат", а також запорізького "Металурга", харківського "Металіста" та луганської "Зорі".

Надрукувати
мітки:
коментарів