Поділитись:

СНУ платить 9 тисяч гривень випускникам, які йдуть працювати у школу

Субота, 09 червня 2018, 14:18

Випускникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які навчались за державним замовленням, здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю та укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше ніж на 3 роки, виплачуватимуть допомогу.

Сума дорівнюватиме п'ятьом прожитковим мінімумам (1841 x 5 = 9 205). Про це повідомили у прес-службі вузу.

У разі відмови випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, звільнення за угодою сторін або з ініціативи працівника упродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов'язаний повернути отримані кошти у вищий заклад освіти, який здійснював її виплату.

За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Кулик Т. М. (0999351125).

Нагадаємо, така допомога призначається випускникам університету не перший рік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів