Поділитись:

Розказали, чому лучанам смердітиме на Дубнівській, Рівненській та Київському майдані

Понеділок, 11 червня 2018, 10:30

Зовсім нещодавно вийшов свіжий відеоблог Святослава Зелінського "Про сморід, сніданок і знову сморід...".

Чоловік опублікував його у мережі Facebook та розповів про можливий неприємний запах на вулицях Дубнівській, Київського майдану, або Рівненській.

"З 1 червня прийнято рішення про заборону вивезення традиційного сміття на Брищинський полігон. Нині його можна возити лише відсортованим. Місцева влада робить всілякі заходи, роздає буклетики з портретами міських "вождів" для того, щоб люди почали сортувати сміття", - зауважив блогер.

Та додав, що цей процес швидко не почнеться. І тому міська влада придбала потужну сортувальну лінію. Встановлює її в промзоні в районі вулиць Трункіна, неподалік Дубнівського масиву, і там має початися сортування сміття.

"Звичайно, все добре, але коли ви виносите сміття, то в районі 3-4 метрів біля ваших смітників завжди стоїть специфічний запах. А тепер уявіть ситуацію, коли на певну територію будуть щоденно приїжджати десятки КамАЗів, вивантажувати сміття, там його будуть сортувати, і, звичайно, багато відходів буде залишатися. І тоді, в залежності від вітру, "приємно" буде жителям вулиці Дубнівської, Київського майдану, або Рівненської", - переконаний Святослав Зелінський.

Нагадаємо, що заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, звітуючи про результати роботи комісії з виявлення джерел смороду, заявив, що "Робиться це невідомо ким, невідомо як, але погодинно".

Натомість 12 Канал провів журналістське розслідування та пояснив чим і чому смердить у Луцьку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: УКРОПУ НЕ ВИСТАЧАЄ СМІЛИВОСТІ СКАЗАТИ ЛУЧАНАМ, ЗВІДКИ СМЕРДИТЬ, - БЛОГЕР

Надрукувати
мітки:
коментарів