Поділитись:

У Рожищенському районі заговорили про об'єднання

Вівторок, 12 червня 2018, 08:42
У Рожищенському районі заговорили про об'єднання

Радники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Матвіюк, Петро Лавринюк на чолі із директором Центру Анатолієм Пархом'юком побували із робочою поїздкою у Рожищенському районі, де обговорили питання об'єднання.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України.

У межах робочої поїздки відбулася зустріч із Рожищенським міським головою Вячеславом Поліщуком, під час якої поспілкувалися про спільні заходи із навколишніми селами щодо об'єднання. Зокрема відзначили важливість зустрічі із населенням та активістами сіл Топільне та Рудня.

Також зауважили питання муніципальних послуг та міжмуніципального співробітництва щодо комунального господарства, утилізації пластику та скла тощо.

Також відбулася зустріч і в стінах районої ради із її очільником Андрієм Музикою та заступником Раїсою Кучмук. Власне, разом помізкували над станом реформи децентралізації на території Волинської області, викликами та перспективами об'єднання у Рожищенському районі.

Зауважимо, що у районі перспективним є об'єднання із центром у Переспі із довколишніми селами. Тому домовилися про подальші зустрічі щодо об'єднання в районі.

Надрукувати
мітки:
коментарів