Поділитись:

Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото)

Вівторок, 12 червня 2018, 11:00
Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото)

Із 2015 року працівниками департаменту муніципальної варти Луцької міської ради проводять демонтажні роботи щодо незаконно розміщених на території міста споруд.

Металеві та дерев'яні конструкції, які донедавна масово розміщувалися у дворах багатоквартирних будинків, муніципали демонтовують відповідно до п.п. 2.2.2. Положення "Про департамент муніципальної варти", а також рішень виконавчого комітету Луцької міської ради. Про це йдеться на сторінці департаменту у Facebook.

Більшість гаражів та сараїв у дворах розміщуються самовільно, дуже часто з грубим порушенням норм чинного законодавства та, як правило, не використовуються за своїм призначенням і слугують місцем для складування непотрібних речей.

За три роки, відколи інспектори здійснюють демонтажні роботи, в жодному гаражі не було виявлено автомобіля чи іншого транспортного засобу. Здебільшого люди там зберігають старі меблі, віконні та дверні конструкції, а також непотрібний одяг та сміття.

Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото) Меблі, гори одягу і сміття: що знаходять у незаконних гаражах Луцька (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів