Поділитись:

Луцькрада проведе конкурс "Успішний педагог"

П'ятниця, 25 березня 2016, 12:31

17 вчителів шкіл, 10 вихователів ДНЗ і три педагоги позашкільних навчальних закладів можуть отримати премію у розмірі 10 тисяч гривень. Це можливо завдяки проведенню конкурсу на відзначення премією міської ради "Успішний педагог".

Про це йшлося сьогодні на постійній комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, – повідомляє Район.Луцьк.

Ініціатор проекту, депутат Тарас Шляхтич зауважив, що педагоги матимуть право брати участь в конкурсі не частіше, ніж раз на п'ять років.

"Поки що програма розрахована на три роки, але, думаю, міськрада не відмовиться від цього й надалі. Конкурс будуть проводити за ініціативи профільного заступника і за погодженням профільної комісії. До складу комісії обов'язково входять представники громадськості", – повідомив Тарас Шляхтич.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк зазначив, що отримати премію може будь-який педагог, який цього заслуговує, незалежно від стажу роботи.

"Оцінки дітей – це тільки один із критеріїв, крім того беруть до уваги результати ЗНО, чи подає педагог свої методичні розробки, чи бере участь в семінарах. Оцінюватимуть результати дітей на олімпіадах, до яких їх вчитель готував, та інші критерії, які дадуть змогу об'єктивно оцінити рівень педагогічної діяльності, оцінку учнівської громади, батьків та дітей", – розповів Гребенюк.

На три роки обсяг фінансування виплат становить 900 тисяч гривень. Із них 100 тисяч гривень виділили для педагогів дошкільної освіти, 170 тисяч гривень – для педагогів загальної середньої освіти і 30 тисяч гривень – для педагогів позашкільної освіти.

Ініціативу преміювання педагогів підтримали усі члени комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів