Поділитись:

Хто останній, або Я за вами

П'ятниця, 15 червня 2018, 07:40
Хто останній, або Я за вами

Черги, черги, черги… Скрізь і завжди. Куди б ви не прийшли, обов'язково доведеться витратити час на безцільне простоювання і очікування. І все – через безвідповідальність, халатність та зловживання, які нереально викорінити ніякими реформами.

Елементарний приклад: у супермаркетах ніколи не працюють всі каси. Мінімум третина касирів відсутні – хтось кавує, хтось снідає/обідає/вечеряє, хтось розмовляє по телефону. А ви стійте і чекайте…

На прийомі в лікаря ще гірше – обов'язково знайдеться кілька хитрих екземплярів, які проскочать без черги – чи то славнозвісне "я тільки запитати", чи то просто нахабно "по блату". І нікого не обходить, що ви за записом, що у вас талончик на 12:30, а вже 13:40. Очікуйте. Тільки навіщо взагалі той талончик?

А зайдіть в якусь установу і спробуйте вирішити своє 5-хвилинне питання без очікування. Ну-ну… То на місці немає потрібного спеціаліста, то "відфутболюють" з одного кабінету в другий, з другого – в третій, з третього – знову в перший… А там вже немає того фахівця – у них нарада, форс-мажор, "полетіла" програма і так далі. І черга росте...

Електронні черги, талончики, прийом за записом – все марно. Адже все залежить від самих людей. Поки не буде відповідальності, дисциплінованості і поваги один до одного, доведеться марнувати час у чергах.

Хто останній? Я за вами.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів