Поділитись:

Наставили барикади: лучани перекрили двір на Вересневому (відео)

Субота, 16 червня 2018, 13:01

У Луцьку на вул. Польова, 1 (район Вересневе) двір перекрили шинами.

Про це 16 червня у Facebook повідомив заступник голови партії "Національний Корпус" на Волині Олександр Дмитрук.

"Місцеві вирішили, що вони можуть перекривати двори, як їм заманеться, шинами і ще й при цьому кидатись на тих, у кого здоровий глузд і нападати на мене, який намагався прибрати ці "барикади". Аргументи місцевих дідульок, бабульок і тьотіньок: "Наші діти тут гуляють, а ви їх давите"; "Понакупляли своїх машин і їздять тут"; "Нам міська рада дозволила"; "Ти тут самий розумний чи шо"; "Хочемо і перекриваємо, це наш двір" і так далі. До речі, у жодному будинку на Польовій немає ОСББ, тобто коли справа стосується того, що їм потрібно об'єднатись і почати наводити лад у своїх будинках, то тут охочих нема і всім все рівно, а коли перекрити двір і розказувати, що вони що хочуть, те й роблять, то це, звичайно, тільки "за", – написав він.

Зі слів Дмитрука, діти у дворі розповіли, що тут вдень максимум 5 автівок проїжджає. І поскаржилися, що через шини вони не можуть нормально кататися на велосипедах.

До слова, у травні подібна ситуація була на вулиці Шкільній. Тмлюди розкидали цвяхи і вивісили табличку із попередженням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ "ЛОВИЛИ" АВТОХАМІВ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів