Поділитись:

З'ясували, які смартфони найкраще захищені від води і пилу

Понеділок, 18 червня 2018, 21:03
З'ясували, які смартфони найкраще захищені від води і пилу

Усі сучасні смартфони від відомих брендів володіють захистом від води і пилу. Використовують один з двох класів захисту: IP67 або IP68.

Чим більша друга цифра у такій формулі, тим краще мобільний пристрій захищене від попадання вологи. Перша відповідає за захист від пилу. Дослідники з порталу Astera вирішили провести тестування декількох найбільш популярних мобільних пристроїв задля визначення смартфону із найкращим захистом від цих двох чинників, – інформує портал itechua.com.

Найкращими смартфонами, що володіють захистом від води і пилу, виявилися моделі Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, яким при нормальній експлуатації не загрожує ніяка з цих двох небезпек. З ними можна спокійною плавати в басейні і навіть занурюватися під воду на глибину до трьох метрів, тобто для 99,9 % людей такого способу захисту більш ніж достатньо. У рейтинг також потрапили смартфони LG G7 ThinQ і Huawei P20 Pro, які також відмінно захищені від попадання води і пилу.

Крім того, фахівці поставили високу оцінку телефонами iPhone X, iPhone 8 і iPhone 8 Plus, всі з яких мають захист класу IP67. При цьому наголошується, що насправді Apple реалізувала захист IP68, але на ділі ж вона вказала менший клас захисту через те, що при ньому користуватися смартфоном під водою не можна, а при більш високому – можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШІ СМАРТФОНИ 2018 РОКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів