Поділитись:

У двох районах Волині незаконно продавали алкоголь і цигарки

Вівторок, 19 червня 2018, 09:00
У двох районах Волині незаконно продавали алкоголь і цигарки

У результаті перевірок підприємців, котрі здійснюють діяльність на території Локачинського та Турійського районів Волинської області, фіскали встановили факти безліцензійної діяльності та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

Як результат, працівниками Локачинського та Турійського ВП ГУНП у Волинській області вилучено 102 пляшки алкогольних напоїв на суму понад 2,2 тис. грн. та 124 пачки сигарет без марок акцизного податку на суму понад 1,5 тис. гривень, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС.

Також у Луцьку у торгових точках на вул. Львівській та вул. Дубнівській встановлені факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років.

Важливо, що про ці зловживання при реалізації підакцизної продукції органи ДФС інформували небайдужі громадяни.

Фіскали наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Надрукувати
мітки:
коментарів