Поділитись:

Якщо лучани вчасно не заплатять за воду, у них заберуть субсидії

Вівторок, 19 червня 2018, 11:01
Якщо лучани вчасно не заплатять за воду, у них заберуть субсидії

Комунальне підприємство "Луцькводоканал" закликає отримувачів субсидій повністю провести розрахунки за отриманні послуги водопостачання та водовідведення до 25 червня, відповідно до виставлених рахунків за травень поточного року.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

У разі утворення заборгованості (зокрема часткової оплати відповідно до виставленого рахунку за попередній місяць) субсидія на наступний термін не призначається. Тому ті споживачі, які мають борги перед постачальниками комунальних послуг, ризикують не отримати субсидій на наступний період.

Суми невикористаної субсидії за попередні періоди призначення (травень-2017 року по квітень 2018 року) повернуть до бюджету шляхом зняття з особових рахунків і відобразять у рахунках за послуги водопостачання та водовідведення за червень 2018 року. Це пов'язано з тим, що з 1 травня 2018 року запроваджено новий порядок надання субсидій.

Відповідно, після закінчення строку отримання субсидії структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють розрахунок субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому періоді. Розрахунки проводяться у червні 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ – НОВІ ПРАВИЛА НАРАХУВАННЯ ОПЛАТИ ЗА ТЕПЛО І ГАРЯЧУ ВОДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів