Поділитись:

Очільник асоціації футзалу на Волині прокоментував скандал навколо чемпіонату світу

Вівторок, 19 червня 2018, 18:50
Очільник асоціації футзалу на Волині прокоментував скандал навколо чемпіонату світу

Президент асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков відреагував на скандал навколо чемпіонату світу з футболу у Росії.

Він вважає, що спорт – поза політикою, і не приховує: у першому матчі вболівав саме за російську збірну, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Дійсно, є багато друзів з Російської Федерації, які перебувають зараз у Луцьку. На їхнє запрошення прийшов і разом з ними дививвся цей матч. І коли вони робили фотосесію, я, відповідно, не став уникати цього. Єдине, про що я не подумав, що вони могли викласти це все у Фейсбуці", – пояснив Голоскоков.

Сергій – росіянин, втім давно переїхав до України, змінив громадянство на українське, розмовляє державною мовою і навіть брав участь в АТО. Додає, любов до країни не вимірюється тим, хто і що дивиться по телевізору.

Однак луцькі активісти категорично засуджують чоловіка за те, що він вболівав за російську збірну. Під фото, на якому Сергій Голоскоков тримає прапор Росії, чимало негативних коментарів. Представники спілки воїнів АТО написали, "що їх глибоко обурює факт та дії президента асоціації міні-футболу області".

Найближчим часом активісти збираються прийти до Сергія Голоскокова і вимагати, аби він сам звільнився з поста президента асоціації міні-футболу Волині, мовляв ті, хто відкрито вболівають за російську збірну, не можуть бути при посадах.

Надрукувати
мітки:
коментарів