Поділитись:

"Яровиця": престижно сьогодні – вигідно завтра*

Четвер, 21 червня 2018, 08:00

Основною стратегічною ціллю будь-якого бізнесу, безумовно, є розвиток. Освоєння нових можливостей, реалізація задуманого, створення нових цінностей для свого клієнта – ознаки живого, ростучого бізнесу.

Зміни до кращого можливі! Ми, команда Яровиці, багато працюємо, щоб створити максимально комфортні основи життєвого простору Вашого бізнесу. Ми знаємо ціну часу, грошам, бізнес- репутації і, відповідно до цього розуміння, створили комерційні площі Яровиця.

Чому розвивати свій бізнес найкраще з нами?

Яровиця – стильний, унікальний комплекс з розкішною архітектурою, збудований за сучасними технологіями, який підкреслить імідж Вашого бізнесу. Розташування в центі міста з інтенсивним транспортним та пішохідним потоком - створить додатковий трафік, а потенційними клієнтами, вже в цьому році, стануть мешканці з 450 квартир житлового комплексу і надалі їх кількість лише зростатиме.

Окрім сприятливих зовнішніх факторів, ми ретельно продумали і внутрішні переваги: панорамні вітражі з можливістю облаштування рекламної вивіски, вільне планування приміщень з можливістю поділу (суборенди) чи об'єднання. Також забезпечуємо стартовий ремонт: плитка, санвузол, шпаклівка стін. А для безпеки встановили відеоспостереження та охорону комплексу.

Активно проводимо маркетингову комунікацію в соціальних мережах, ЗМІ та зовнішній візуальній рекламі. Зі своїми орендарями підписуємо довгостроковий договір з вигідними тарифами оренди. Ми пишаємось своїми партнерами, радіємо їхнім успіхам. Знаємо, що нас обирають найкращі і цінуємо їхню довіру. Приєднуйтесь до родини Яровиця.

Ми переконані, що можливості Вашого бізнесу зростатимуть. Розвиваймося разом, стаючи лідерами ринку та створюючи успішне майбутнє!

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024