Поділитись:

Нас "дожимають", – Микола Яручик про підняття вартості проїзду в тролейбусах

Середа, 20 червня 2018, 17:17
Нас

У міських тролейбусах вартість проїзду невдовзі становитиме 3 гривні для дорослих та 1 гривню – для дітей.

Це затвердили під час засідання виконкому 20 червня.

Однак, чи покращить це підвищення якість перевезення у тролейбусах, не впевнений депутат Луцькради Микола Яручик, який разом із Громадянським Рухом "СВІДОМІ" проводив опитування, щоб визначити, які саме проблеми пасажирських перевезень найбільше турбують лучан.

"Я дуже сподіваюся, що виконком знає, що робить і дуже хотів би вірити, що це покращить загальний стан", - вважає депутат міської ради.

Також він переконаний, що такі речі потрібно узгоджувати з лучанами – поспілкуватися, дізнатися настрої в місті, підрахувати економічну складову, співставити всі "за" і "проти" і тільки тоді приймати рішення.

"Сподіваюся, що члени виконкому керувалися статистичними даними, або розробили якусь економічну стратегію, завдяки чому підняли вартість проїзду. Звичайно, що для лучан підняття вартості проїзду нічого хорошого не несе. Тому, що кожне підвищення будь-яких цін негативно впливає на наш психологічний стан. І сьогодні люди в такій ситуації, що й так все дорого, плюс нас ще й "дожимають" проїздом", - зауважив Микола Яручик.

До того ж, депутат Луцькради додав, що він, як і всі лучани, переживає за ЛПЕ.

"Бачу, як ми дотуємо його з міського бюджету і дуже хочеться вірити, що це підняття покращить його стан, адже треба наводити лад на цьому підприємстві, аби воно було прибутковим, а не дотаційним", - підсумував Яручик.

Нагадаємо, що опитування показало, що лучани хочуть отримувати транспортні послуги належної якості, їздити у чистих "маршрутках" та мати зручні і стабільні графіки руху. Окрім цього, пенсіонери розраховують на пільговий проїзд і в автобусах, і в тролейбусах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів