Поділитись:

У Луцьку знайшли виробників "брендового" алкоголю

Четвер, 21 червня 2018, 15:48

Встановили осіб, причетних до реалізації горілчаного сурогату під виглядом відомих брендів в місті Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів правоохоронці викрили осіб, причетних до діяльності підпільного цеху з виготовлення горілчаного сурогату у Луцьку.

Як встановили правоохоронці, до незаконного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв в обласному центрів Волині відомих брендів були причетні громадяни, які підтримували цей незаконний бізнес шляхом зберігання, виготовлення та розповсюдження підпільного сурогату в своїх приватних помешканнях.

В ході трьох обшуків, що проводилися на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду, у приватних житлових та гаражному приміщеннях в Луцьку та в одному з магазинів Луцького району вилучили 200 літрів спирту та 200 пляшок горілчаного фальсифікату.

Окрім того, вилучили транспортний засіб, яким зловмисники переміщували складники для виготовлення сурогату та поширювали підроблену горілку. Загалом вилучили товаро-матеріальних цінностей на 400 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ВИКРИЛИ ДВА ЦЕХИ З ВИРОБНИЦТВА ФАЛЬСИФІКОВАНОГО АЛКОГОЛЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів