Поділитись:

Фірма з групи "Континіум" постачатиме газ для автотранспоту запорізьких комунальників

Неділя, 27 березня 2016, 11:05
Фірма з групи «Континіум»  постачатиме газ для автотранспоту запорізьких комунальників

МКП "Основаніє" Запоріжжя за результатами тендеру 15 березня уклало угоду з ТОВ "Нафтотрейд ресурс" на поставки газу для заправки автотранспорту загальною вартістю 839 тисяч гривень.

Фірма протягом року має по талонам поставити 100 тисяч літрів газу. Про це повідомляють "Наші гроші. Запоріжжя" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Фірма "Нафтотрейд ресурс" створена вже десять років тому, але тендери почала вигравати лише в останні дні.

ТОВ "Нафтотрейд ресурс" зареєстровано у Луцьку по вул. Кременецька, 38, де також прописані низка фірм з групи "Континіум", у тому числі ТОВ "Вог рітейл" (АЗС WOG).

З січня цього року засновником "Нафтотрейд ресурсу" є Юрій Йоржик, який також очолює місцеве ТОВ "Ойл карт центр". До нього засновниками фірми були Віктор Леуш та Валентин Цьось.

Віктор Леуш є міноритарним акціонером "Банку інвестицій та заощаджень", який належить власникам групи "Континіум" Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Сергію Корецькому, Петру Димінському та Євгену Єрємєєву – брату покійного лідера "Континіуму" Ігоря Єрємєєва.

При цьому на тендер також подавалися ТОВ "Торговий дім "Запоріжоілгруп" і ТОВ "Нафтова компанія Запоріжнафтопродукт" зі сфери впливу Ігоря Коломойського. Однак найдешевшу пропозицію "Запоріжнафтопродукту" вартістю 822 тисяч гривень відхилили у зв'язку з пропозицією фірми сплачувати палива без відстрочки у 5 днів і через відсутність досвіду виконання аналогічних договорів. В той же час, "Запоріжнафтапродукт" є постійним постачальником палива для держустанов.

Читайте також ФІРМА З ГРУПИ "КОНТИНІУМА" ВИГРАЛА 88 МІЛЬЙОНІВ НА ПАЛИВО ДЛЯ НАЦПОЛІЦІЇ

Надрукувати
мітки:
коментарів