Поділитись:

Як Луцьк святкуватиме День Молоді (ПРОГРАМА)

Субота, 23 червня 2018, 19:00

Уже завтра, 24 червня, вся Україна святкуватиме День Молоді. Цей прошарок суспільства є однією із рушійних сил змін в країні і світі. Десятки стартапів, технологічних, біологічних та інших винаходів здійснено саме молодими, здібними і талановитими людьми. Зараз, як ніколи, вони потребують підтримки і мотивації у всіх своїх починаннях.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Молодіжний центр Волині за підтримки ПрАТ "ЛДБК" взяли на себе ініціативу влаштувати масштабне і грандіозне кольорове свято до Дня молоді. Зокрема, 24 червня з 14:00 до 22:00 на Театральному майдані Луцька відбуватиметься чимало атракцій і дійств.

З 14.00 усі бажаючи зможуть долучитися до творчих майстер-класів: виготовлення ляльок-мотанок, сувенірних коробочок, прикрас ручної роботи, паперова пластика та багато іншого.

Барвисті та кольорові враження зможуть отримати ті, хто прийде на холі-фест (з 16:00). Найбільше усміхнених і позитивних людей ви зустрінете саме там, оскільки це дійство дуже яскраве в прямому і переносному значенні. До слова, придбати фарби можна буде власне на самому Театральному майдані, де і відбудеться батл кольорів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Фестиваль "Ніч у Луцькому замку" 2018 переносять

Окрім цього, музичну частину Дня молоді забезпечить гурт TheWestWind та учасники луцької GARAGE musical aternative school (з 18:00). Після живого концерту естафету переймуть кращі ді-джеї Луцька, які з 21:00 до 22:00 крутитимуть дискотеку в центрі міста.

Танцювальні дійства для лучан демонструватимуть танцювальні школи "Diamond Stars" та "My Jump Dance". А ще буде святковий флешмоб, фаєр-шоу, поетичні читання, розіграш призів та багато іншого.

Детальна програма та інформація щодо свята (а також зміни у програмі у разі негоди) на сторінці у Facebook – https://goo.gl/SmbwNs.

Надрукувати
мітки:
коментарів