Поділитись:

Невдовзі визначать, хто буде реконструювати приміщення під амбулаторії на Волині (фото)

Автор: Мая Голуб |
Неділя, 24 червня 2018, 15:00

У Волинській обласній державній адміністрації відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію та капітальний ремонт 10-ти приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

Заступник начальника планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської ОДА Станіслав Наумчик 21 червня розпочав процедуру розкриття тендерних пропозицій. Розкривали запечатані конверти у порядку надходження. Жодних зауважень щодо проведення процедури розкриття тендерів та цілісності конвертів у присутніх не було.

Виявили бажання реконструювати приміщення під амбулаторії 5 фірм. Зокрема, ТОВ "Комерційно-виробнича фірма "МАТЕК ЛТД" (м. Київ), ТОВ "Укрмонтажбуд-4" (м. Київ), ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" (м. Луцьк), ПП "Форест-Україна" (м. Луцьк) і ТОВ "Вінницька будівельна компанія" (м. Вінниця). Представники цих підприємств були присутні на заході.

Журналістка Мая Голуб, яка спільно з Київською школою економіки моніторить реалізацію проекту Світового банку "Поліпшення охорони здоров'я на службі людей", обмінялася контактами з представниками фірм, щоб, в разі порушень, вони могли звернутися до неї.

На заході також був присутній головний спеціаліст сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату Волинської обласної державної адміністрації Олександр Кондрацький. Він спостерігав за тим, як відбувається процес розкриття тендерних пропозицій.

Після оцінки пропозицій оголосять, хто буде виконувати роботи з реконструкції, що відбудеться в рамках реалізації субпроекту "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області"

Нагадаємо: у квітні 2018 року Громадська організація "Київський економічний інститут" (Київська школа економіки) та управління охорони здоров'я Волинської ОДА підписали меморандум про співпрацю заради реалізації успішної реалізації проекту Світового банку в області.

Довідково:

У Волинській області триває реалізація субпроекту "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області" проекту Міністерства охорони здоров'я України та Світового банку "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Журналістка Мая Голуб спільно з Київською школою економіки здійснює моніторинг виконання субпроекту на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКІЙ МІСЬКІЙ КЛІНІЧНІЙ ЛІКАРНІ ОБСТЕЖУВАТИМУТЬ ПАЦІЄНТІВ НА НОВОМУ ВЕЛОЕРГОМЕТРІ (ФОТО)

Автор: Мая Голуб
Надрукувати
мітки:
коментарів
24 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024
22 лютого 2024
12:51
14 лютого 2024
31 січня 2024
27 січня 2024
22 січня 2024
18 січня 2024
16:59
17 січня 2024