Поділитись:

Де у Луцьку "слідять" романтики (фото)

Вівторок, 26 червня 2018, 07:40
Де у Луцьку «слідять» романтики (фото)

Луцьк – місто романтиків. Аби у цьому переконатися варто лишень прийти на Театральний майдан та побачити, як охочі роблять фото поблизу напису-зізнання в любові до міста. Або "мітнутися" на Сіті Парк, де на мості закоханих можна побачити чимало замків, які символізують вічне кохання. Чи прийти до замку Любарта у той час, коли на його фоні пристрасно цілується молода пара.

Луцьк – місто романтиків. Про це говорять навіть дороги. Я не жартую! Десь зовсім нещодавно на вулиці Кравчука з'явився напис "Доброго ранку!!". Добротний напис. Гарною фарбою. Такою, що цьому напису заздрить облізла розмітка Луцька. Це ж уявіть, яка романтика: хтось прокинувся, потягнувся біля вікна, відчув на собі перші промені сонця і привітався з асфальтом. Хіба ж це не красиво?

Де у Луцьку «слідять» романтики (фото)

Я зараз не закликаю робити дороги-привітання, але можливо дійсно варто дарувати один одному більше приємних відчуттів, вражати цікавими сюрпризами та дарувати щирі емоції? Як вам ідейка?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів