Поділитись:

10 гривень на місяць та вечірки з Монатиком, – Хорзов розповів свідомим лучанам, як став успішним (фото)

Вівторок, 26 червня 2018, 20:00

Відомий луцький бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов у межах "Школи свідомого громадянина" поділився власним досвідом з понад сотнею лучан, які прийшли послухати його лекцію.

Дійство відбулося у сучасному розважальному центрі "Промінь" 26 червня.

Традиційно модераторка заходу та координаторка проекту Галина Падалко ставила запитання, відповіді на які очікувала почути публіка: чому закривається "Опера", яким буде новий анонсований заклад "MOJO" та який же секрет успіху ресторатора?

Роман Хорзов><span class=Роман Хорзов

Павло Єгоров><span class=Павло Єгоров

На початку Хорзов розповів, як розпочалася його діяльність. Виявляється, чоловік має дві вищі освіти^ менеджер і перекладач із червоним дипломом. А у 2004-2005 мав можливість потрапити на стажування в Німеччину. Стажуючись у банку, а потім на пивзаводі, натхненний Роман повернуся до Луцька і зрозумів, що тут "непахане" поле. Згодом йому запропонували вести вечірки у клубі "Зефір".

"Ми починали з Дмитром Монатиком, Артемом Небо, МС Дим, які зараз у Києві та й по всій Україні є дуже потужними людьми. Ми всі грали в баскетбол на вулиці. А ввечері збиралися і робили такі "тусовки". Я пішов на менеджерську стежку, а вони обрали більш творчу", – пригадав Хорзов.

Ігор Муковоз із дружиною Інною><span class=Ігор Муковоз із дружиною Інною

Андрій Сірук><span class=Андрій Сірук

Потім йому запропонували роботу маркетинг-директором. Це викликало у Хорзова деякі сумніви, адже не знав, чи варто йти працювати у цю сферу із червоним дипломом перекладача. До того ж він не бачив себе у цій сфері.

"Я у студентські роки навіть на дискотеки не ходив, бо грошей не було. Давали у місяць 10 гривень і проїзний на тролейбус. Це весь мій капітал, який був. Я один з перших у своїй групі, хто почав заробляти і працювати", – розповів ресторатор.

Однак життя внесло свої корективи, і Роман Хорзов досягнув великих успіхів саме у ресторанному бізнесі.

Чоловік навіть поділився власною формулою успіху:"чуйка" помножена на досвід.

"Якщо можете в уяві намалювати кінцевий продукт – півсправи зроблено", – переконаний Хорзов.

Олександр Бондар та Валентин Хаймик><span class=Олександр Бондар та Валентин Хаймик

Також під час лекції він розповів, як же з'явилася ідея створення "Ротонда" BEACH CLUB. Як виявилося, створення закладу стримувалося "диванними знатаками". Однак згодом він вирішив взятися за цей проект та планував там відкрити заклад, де відбувалися б концерти. Це не здійснилося, адже зробити накриття було надто дорого.

А одного разу, коли Хорзов прийшов на територію "Ротонди", то побачив, що сонце вдень там тримається 90 %. Так і з'явилася ідея з басейном. У заклад вклали 200 тисяч доларів. Однак на ньому не стараються заробити, а поки дбають про те, аби привчити лучан до такого способу відпочинку.

Не обійшлося і без запитань про новий заклад "MOJO hall", який ресторатор планує відкрити у середині вересня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ХОРЗОВ РОЗКРИВ КАРТИ, ЯКИМ БУДЕ "MOJO HALL" У ЛУЦЬКУ

Лекція була дуже цікава та інформативна, однак не обійшлося без запитань із залу. Лучани хотіли почути від бізнесмена корисні поради, запитували, як він відпочиває, чи вважає Луцьк туристично привабливим та інше.

Так, три щасливчики, які поставили найбільш цікаві запитання отримали подарунки: книгу та два квитки на останній виступ Макса Барських у клубі "Опера".

Опісля цього співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер подякував за цікаву лекцію.

"Коли ми планували "Школу свідомого громадянина", то хотіли досягнути того, що сьогодні відбулося. Такого в Луцьку насправді не було. Ми продовжуватимемо запрошувати відомих людей, які будуть ділитися своїм досвідом з тими, кому це потрібно: зі свідомими людьми", – зауважив Тарас Шкітер.

Своєю чергою організаторка заходу та активістка Громадянського Руху, організаторка та координатор проектів Христина Назар у коментарі "Конкуренту" додала, що такий спікер як Роман Хорзов є вдалим прикладом того, як людина самостійно може стати успішною.

"Це неймовірно позитивна та енергійна людина, яка не зупиняється на досягнутому, не сидить на дивані і чекає, коли прийде успіх, а постійно працює. Він особисто на власному досвіді показує приклад, як бути успішним", – переконана Христина Назар.

Аншлаг у залі активістка пояснила тим, що це відбулося на підсвідомому рівні, адже людина, яка є щирою та відвертою, прагне до нових звершень та хоче вдосконалюватися, притягує до себе інших людей, однодумців, і її хочуть слухати.

Роман Хорзов, Тарас Шкітер, Христина Назар та Галина Падалко><span class=Роман Хорзов, Тарас Шкітер, Христина Назар та Галина Падалко

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ОЛЕНА ПАЛАГУТА РОЗПОВІЛА ПРО УСПІХ "КОНТИНІУМУ" СВІДОМИМ ЛУЧАНАМ

Надрукувати
мітки:
коментарів