Поділитись:

Подвійні стандарти: землю під ринком "Привіз" віддали в оренду екс-регіоналу

Середа, 27 червня 2018, 15:01
Подвійні стандарти: землю під ринком

Більшість депутатів у Луцькраді замість того, щоб передати землю під ринком "Привіз" в КП "Луцькі ринки", відала її в десятирічну оренду ТзОВ "Екопрод", яку пов'язують з головою "Опозиційного блоку" на Волині Олександром Башкаленком.

Про це йшлось 27 червня під час сесії Луцькради.

Депутат Микола Федік поцікавився, чому ж цю земельну ділянку не передають у КП "Луцькі ринки", як це зробили з ділянками на Старому ринку і Завокзальному ("Варшавка").

"Чому в нас подвійні стандарти? Одним не можна, а іншим можна", – сказав Микола Федік.

Депутат Олександр Козлюк зауважив, що "Екопрод" – суб'єкт господарювання, який належним чином здійснював свою діяльність.

Депутат Тарас Шляхтич зазначив, що не розміє, чим ця земельна ділянка відрізняється від землі під ринками "Варшавським" та Центральним ринком і чому її так само не передати в користування КП "Луцькі ринки", аби залучити додаткові кошти у бюджет.

Тарас Шляхтич нагадав, що в місті є комплексна стратегія, відповідно до якої планувалося об'єднати усі ринки міста в одному КП.

"То чому ж цей суб'єкт відокремлюється в цьому питанні і чому він не такий, як всі. Це ж такий самий ринок, і зараз є слушна нагода передати ділянку в КП "Луцькі ринки", – сказав він.

Олександр Козлюк зауважив, що немає такого нормативного документу, відповідно до якого вони повинні об'єднувати всі ринки міста.

Депутат Павло Данильчук переконаний, що це питання має політичний характер. Адже проукропівська більшість отримала чималу підтримку від "Опоблоку" в певних питаннях, які нещодавно розглядала луцька ТВК.

"Наша фракція не буде підтримувати проект рішення. Ні для кого не секрет, що ця фірма має стосунок до голови "Опозиційного блоку", – сказав голова фракції "Свобода" Микола Федік

Врешті 23 депутати проголосувало за надання в оренду земельної ділянки під ринком "Привіз" для ТзОВ "Екопрод".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАЦДРУЖИНИ" "ШТУРМУВАЛИ" ПАРКОВКУ БІЛЯ СТАРОГО РИНКУ У ЛУЦЬКУ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів