Поділитись:

Луцька влада не виконала своїх зобов'язань щодо співфінансування житла учасникам АТО

Середа, 27 червня 2018, 16:00
Луцька влада не виконала своїх зобов'язань щодо співфінансування житла учасникам АТО

Депутати не підтримали пропозицію їхнього колеги Миколи Собуцького, який запропонував виділити 3 мільйони гривень на програму співфінансування купівлі житла учасникам АТО.

Микола Собуцький сказав, що на сьогодні в програмі співфінансування житла не залишається коштів, а тому її потрібно дофінансувати.

"У мене є пропозиція: 3 мільйони гривень зняти з капітального ремонту доріг і перекинути на фінансування цієї програми купівлі житла учасникам АТО", – сказав Микола Собуцький.

Депутат Андрій Покровський подякував своєму колезі за озвучену пропозицію. Адже програмі бракує коштів, її треба дофінансовувати, щоби забезпечити учасників АТО житлом.

"Я чітко стежу за реалізацією та наповненням програми і неодноразово порушував це питання. Програмі бракує коштів. Потрібно підтримати цю пропозицію, аби ми виконали зобов'язання перед учасниками АТО", – наголосив Андрій Покровський.

Однак більшість депутатів не підтримала пропозиції Миколи Собуцького.

До слова, очільник ГО "Луцька міська оранізація Спілки воїнів АТО Волині" Олег Кобилинський також застерігав, що у липні програма купілві житла для автовців Луцька може залишитися без грошей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів