Поділитись:

Волинянин продавав дівчат у сексуальне рабство в Словаччину (фото)

П'ятниця, 29 червня 2018, 12:49

Волинянин намагався вивезти двох жительок Рівненщини за кордон для сексуальної експлуатації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Вчора, 28 червня, правоохоронці Рівненщини затримали молодика, який транспортував двох дівчат до Словаччини з метою сексуальної експлуатації.

Тривалий час поліцейські у рамках кримінального провадження документували протиправну діяльність 25-річного жителя Волинської області. Хлопець підшуковував молодих дівчат, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, та вербував для роботи за кордоном. Своїм жертвам обіцяв високу заробітну плату та безтурботне життя, а коли ті опинялися у чужій країні – потрапляли в справжнє рабство та нескінченні борги.

За кожну "працівницю" волинянин отримував винагороду в 300 євро. Молодика, який саме намагався перетнути державний кордон на міжнародному автомобільному пункті пропуску "Грушів-Будомеш", затримали правоохоронці. Обох дівчат віком 20-ти і 25-ти років повернули додому.

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасовго тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Слідчі дії тривають. У рамках міжнародного слідчого доручення правоохоронці встановлюватимуть осіб роботодавців на території Словаччини з метою їх затримання та перекриття міжнародного каналу торгівлі людьми.

Надрукувати
мітки:
коментарів