Поділитись:

У Кременчук поїхала нова партія луцьких тролейбусів

Понеділок, 02 липня 2018, 15:45
У Кременчук поїхала нова партія луцьких тролейбусів

Три нові тролейбуси "Богдан" виробництва Луцького автозаводу відправились до Кременчука.

Про це повідомляється на сайті АТ "АК Богдан Моторс".

Тролейбуси обладнані відкидними сидіннями, Wi-Fi-зв'язком, GPS-навігаторами та відеореєстраторами. Нові моделі передбачають завантаженість до 184 пасажирів та розраховані на потреби людей з інвалідністю. Вони мають низьку підлогу, майданчики для візків, а також кнопки для подачі сигналу водію.

Машини від Луцького автозаводу є більш енергоефективними та екологічними у порівнянні зі старими моделями. Тролейбуси споживають майже на 40% менше електроенергії, а також мають запас автономного ходу. Без під'єднання до контактної мережі вони можуть проїхати щонайменше 1 км.

"Це екологічно чистий транспорт нового покоління, який демонструє, що пасажирські перевезення в Україні можуть бути не лише комфортними для громадян, але й економічно вигідними для міста за умови переходу на заощадливий електричний транспорт замість автобусів на бензині", – підкреслили в Корпорації "Богдан".

Місто придбало нову техніку у рамках європейського проекту з оновлення муніципального транспорту, який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку. У рамках цієї програми на Полтавщині вже їздить сім нових тролейбуси "Богдан". Всього до кінця осені цього року Луцький автозавод поставить до Кременчука 40 тролейбусів.

Надрукувати
мітки:
коментарів