Поділитись:

Ціни липня: за скільки можна орендувати однокімнатну квартиру в Луцьку (інфографіка)

Вівторок, 03 липня 2018, 16:30

У липні середня вартість оренди однокімнатної квартири в будинках старого житлового фонду Луцька становить 3000 гривень.

Про це повідомляє портал Domik.ua.

За інформацією професійних українських ріелторів, орендувати житло у будинках старого житлового фонду за найнижчою вартістю можна на околицях обласних центрів України.

Середні ціни на оренду однокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України

Найдорожче обійдеться орендувати житло в Києві – за 8000 грн. Серед інших міст центральної частини України найвищі цінові показники простежуються в Дніпрі – 3800 грн. Найбільш низька вартість оренди однокімнатних квартир спостерігається в Полтаві – 2500 грн.

У Західній частині України максимально дорого зняти житло можна в багатоквартирних будинках старої будови Львова – за 4800 грн. У Луцьку за оренду однокімнатної квартири доведеться заплатити 3000 гривень. Найвигідніше орендувати однокімнатну квартиру можуть квартиронаймачі в Хмельницькому – всього за 2500 грн.

У Східній частині України середній діапазон цін на оренду житла варіюється в межах 2500-4500 грн. Найдешевші однокімнатні квартири виставлені на оренду в будинках старого житлового фонду Запоріжжя – за 2500 грн. Найбільш висока вартість оренди житлового об'єкта виявлена ​​в Харкові – 4500 грн.

У Південній частині України найменші ціни на оренду однокімнатного житла простежуються в Миколаєві – 2800 грн. Найбільше за оренду квартир можуть заплатити орендарі в Одесі – 6000 грн.

У Північній частині України мінімальні середні ціни на оренду житла зафіксовані в будинках старої будови Житомира та Чернігова – по 2500 грн в кожному з міст. Дещо дорожче зняти однокімнатну квартиру можна в Рівному – за 3000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКИЙ ЗАВДАТОК БЕРУТЬ ПРОДАВЦІ ЖИТЛА У ЛУЦЬКУ (ІНФОГРАФІКА)

Надрукувати
мітки:
коментарів