Поділитись:

Оренда квартири, купівля мотоцикла і меблів: як шахраї дурять волинян

Вівторок, 03 липня 2018, 18:48

Минулої доби до поліції на Волині звернулися п'ять волинян із заявами про шахрайства. Загалом їх ошукали на майже 90 тис. грн.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Зокрема до ківерцівських поліцейських надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що під приводом виготовлення меблів шахраї заволоділи його грошима та матеріалами, а це на понад 44 тис. грн.

Любомльські поліцейські встановлюють особу, яка на початку травня під приводом продажу дизпального виманила в місцевого жителя 3 тис. грн..

У Маневицький відділ поліції звернулася мешканка району й повідомила, що її ошукали на 6 тис. грн. У середині червня шахраї під приводом розблокування банківської картки постраждалої заволоділи її коштами. Цього ж дня до відділу поліції надійшла заява 21-річного мешканця району про те, що він, маючи намір придбати через мережу інтернет мотоцикл, віддав шахраям 27 тис. грн. Натомість транспортного засобу не отримав.

Аналогічна заява надійшла від 53-річного лучанина про те, що невідома особа шахрайським шляхом під приводом отримання завдатку за місячну оплату коштів за оренду квартири в Луцьку заволоділа грошима в сумі 6,7 тис. грн. Гроші перераховано через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

За фактами шахрайств слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять оперативно-пошукові заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння цих злочинів.

Надрукувати
мітки:
коментарів