Поділитись:

До 8 років: українці пропонують обмежити термін експлуатації громадського транспорту

Середа, 04 липня 2018, 11:33

Строк експлуатації громадського транспорту в українських містах має відповідати європейським стандартам і не повинен перевищувати 8 років.

Саме таких норм вимагають українці, про що свідчать результати опитування, яке корпорація "Богдан" провела на своїй сторінці у Facebook, – повідомляється на сайті корпорації.

Більшість українців погоджується, що строк експлуатації транспорту у містах варто обмежити. Крім того, на їхню думку, Україні варто звернутись до досвіду Європи, де термін використання автобусів і тролейбусів не перевищує 8 років.

"Частину тролейбусів уже давним-давно треба списати. Нам треба прагнути до європейських норм, навіть якщо це і дорогувато", – зазначали українці у коментарях.

На другому місці за популярністю виявився варіант відповіді, який передбачає, що термін експлуатації громадського транспорту має визначати сам виробник. При цьому відзначалось, що велике значення для термінів використання транспорту має стан доріг та належне технічне обслуговування.

"При нормальному догляді і вчасних ремонтах транспорт може експлуатуватися і більше 40 років. І дороги повинні бути нормальними", – зауважили у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ОБРАТИ НАЙБЕЗПЕЧНІШЕ МІСЦЕ В ТРАНСПОРТІ: ІНСТРУКЦІЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів