Поділитись:

Луцьку знову шукатимуть гімн

Четвер, 05 липня 2018, 11:35

Із 9 липня по 30 жовтня відбудеться повторний конкурс на визначення гімну Луцька. Відповідне розпорядження підписав виконувач обов'язків луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, що конкурс вперше оголосили ще минулого року, однак так і не вдалося визначити переможця. Організатором проведення Конкурсу є департамент культури Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: КОНКУРС НА КРАЩИЙ ГІМН ЛУЦЬКА ПРОДОВЖАТЬ

До участі в конкурсі допускаються як нові авторські твори, так і роботи, що вже оприлюднювалися раніше. У випадку повторного проведення конкурсу роботи, які не пройшли попередній конкурс, можуть подаватися лише за умови внесення істотних змін у музичній або текстовій частині, йдеться у положенні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКИЙ МАРКЕТОЛОГ НАПИСАВ ТА ЗАСПІВАВ ГІМН ЛУЦЬКА (ВІДЕО)

Конкурсні пропозиції можна надсилати електронною поштою чи на широковживаних носіях інформації (компакт-диск, USB-флеш-накопичувач) через пошту або передати особисто в департамент культури Луцької міської ради. При надсиланні пропозицій поштою чи електронною поштою в темі листа зазначається "Для участі в конкурсі на визначення гімну міста Луцька". Адреса департаменту культури Луцької міської ради: вул. Богдана Хмельницького, 1, м. Луцьк, 43025, електронна пошта:
[email protected].

Надрукувати
мітки:
коментарів