Поділитись:

На Волині може з'явитися новий пункт пропуску

Четвер, 12 липня 2018, 14:54
На Волині може з'явитися новий пункт пропуску

У Ратнівському районі наразі діє пункт пропуску "Доманове" на кордоні з Білоруссю.

Облаштований пункт одразу після розпаду Радянського Союзу та був збудований на той час як тимчасові споруди. Проте, як каже в.о. заступника начальника Волинської митниці ДФС Тетяна Кравець, на сьогодні він потребує удосконалення, адже митна система Волині розвивається загалом, – повідомляють на сторінці голови ОДА у Facebook.

"Митниця – це дуже важлива структура, яка функціонує в межах області. Основні її ділянки – це пункти пропуску. На жаль, на білоруському кордоні вони побудовані дуже давно і мають не такий вигляд, який повинен мати сучасний пункт пропуску. Тому ми просимо обласну державну адміністрацію допомогти нам пришвидшити вирішення питання відведення земельних ділянок для розбудови нових пунктів пропуску. Таких, які відповідають всім вимогам", – зазначила Тетяна Кравець.

Варто зазначити, що детальний план території вже розробили. Проектна ділянка, де планують збудувати новий пункт пропуску, знаходиться на відстані 100 метрів від кордону з Білоруссю ліворуч автомагістралі М-19 (Брест-Ковель-Чернівці). Площа проектної ділянки – 3,5 гектара.

"До 26 вересня ми оформляємо всі необхідні дозволи. Не все залежить від адміністрації, є ще Держгеокадастр, але ми в силах посприяти. Візитна картка України повинна бути сучасною та гідною, а не той тимчасовий пункт пропуску який ми маємо. Ми пройшлися і побачили, що черги великі, а це відбиває бажання багатьох відвідувати Україну та наповнювати державний бюджет. Тому ми будемо все робити для того, аби митниця працювала надійно і швидко", – зазначив голова ОДА Олександр Савченко.

До слова, Волинська митниця отримала нового керівника. Виконуват обов′язки начальника Волинської митниці ДФС виконуватиме Євген Шелігацький. Попереднього керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького призначили виконувачем обов'язків заступника голови ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РУХ ЧЕРЕЗ "ЯГОДИН" ДЕКІЛЬКА ДНІВ БУДЕ УСКЛАДНЕНИЙ

Надрукувати
мітки:
коментарів