Поділитись:

Пережити п'ятницю 13-го

П'ятниця, 13 липня 2018, 07:40

Все пропало!.. Що робити?.. Це ж п'ятниця 13-го! А може, залишитися вдома і не йти на роботу? Закутатися в плед і не вилазити з м'якого крісла весь день – нащо випробовувати долю? Хіба тільки кави випити обережно, щоб язик не обпекти. І бутерброд з'їсти, але добре пережовувати. І в душ – хоч би воду тільки не відключили! І сидіти спокійнісінько, книжечку читати – аби лиш не містику...

Звісно, це все дурня. Щороку нам доводиться переживати не одну п'ятницю 13-го. І, як завжди, ходити на роботу, на навчання, їздити/літати, відвідувати лікарів і робити ще стоп'ятсот буденних справ. Головне – "не зациклюватися". Адже, за великим рахунком, будь-який день може принести море неприємностей – чи то п'ятниця 13-го, чи понеділок 21-го... До речі, в деяких культурах комбінація числа і дня тижня для нещасливих днів інша — в Греції, Румунії та іспаномовних країнах це не п'ятниця, а вівторок 13-го. В Італії ж навпаки, невдалий день у п'ятницю 17-го.

Але так вже повелося, що навіть незабобонні і абсолютно раціональні люди намагаються цього дня "не нариватися". Переносять важливі ділові зустрічі, планують поїздки на іншу дату і, звичайно, уникають будь-яких медичний маніпуляцій. Про всяк випадок.

А щоб безболісно пережити цей особливий день, варто налаштуватися на позитив, відганяти подалі негативні думки і зберігати спокій – адже зайва метушня знижує увагу, і ризик втрапити в халепу зростає.

І наостанок кілька порад від експертів з магічних знань (про всяк випадок):

  • перед сном не слід довго дивитися в дзеркало;
  • не варто починати нові справи;
  • не рекомендується змінювати зачіску;
  • краще не вживати лайливі слова, особливо "чорт" та "свиня";
  • якщо потрапили під дощ, не варто сушити парасольку відкритою.

Не забувайте: що ви випромінюєте, те й притягуєте. Тож усміхніться собі, близьким, знайомим – і все буде гаразд. А для ще кращого ефекту – скрутіть в кишені дулю і обходьте десятою дорогою чорних котів.

Хай щастить!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів