Поділитись:

iPhone матиме нові емоджі

Вівторок, 17 липня 2018, 18:48
iPhone матиме нові емоджі

70 нових емоджі – смайлики, гендерно-нейтральні персонажі, різноманітний одяг і їжа, тварини, казкові істоти та інші – з'являться на iPhone та iPad з виходом iOS 11.1.

Емоджі стануть ще більш деталізованими, вони створені на основі затверджених символів Unicode 10. Крім того, нова розкладка клавіатури передбачатиме символи, представлені на Всесвітньому дні емоджі, – повідомляє Укрінформ.

Нові емоджі з'являться пізніше цього року в оновленні iOS. Для популярних емоджі будуть нові типи зачісок: кучеряве волосся, руде волосся, сиве волосся та варіант без волосся.

Прихильники тваринних емоджі отримають ряд їх реалістичних зображень, зокрема папуги, кенгуру, омара та павича.

iPhone матиме нові емоджі

iPhone матиме нові емоджі

iPhone матиме нові емоджі

Unicode, некомерційна організація, яка керує світовими стандартами смайликів, додала до списку деякі емоджі, які не були перераховані в оголошенні Apple, як-от лама і комар.

Apple повідомляє, що вони будуть додані, коли вийде оновлення.

"Як завжди, деякі з найпопулярніших запитів на нові емоджі стосуються зовнішності. Зокрема, руді та кучеряві емоджі, ймовірно, будуть популярними", – сказав Джеремі Берг, засновник Емоджіпедія та творець Всесвітнього дня емоджі. Оприлюднення нових емоджі ознаменувало початок свята.

Берг висловив сподівання, що люди використають Всесвітній день емоджі для полегшення їх онлайн-комунікації.

"Чесно кажучи, немає нічого кращого, ніж коли хтось, хто здавався трохи суворим в інтернеті, надсилає смайлики. Ви можете видихнути з полегшенням, знаючи, що всі ми просто люди", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАЛИ ОРІЄНТОВНУ ВАРТІСТЬ НОВИХ IPHONE

Надрукувати
мітки:
коментарів