Поділитись:

Як губернатор Волині "відстрілявся" перед журналістами з "калаша" (фото, відео)

Субота, 21 липня 2018, 20:00

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вирішив креативно прозвітувати про100 днів роботи на посаді та привіз своїх підлеглих з журналістами на полігон 14-ї окремої механізованої бригади у Володимирі-Волинському.

Відбулося це у п'ятницю, 20 липня.

Окрім губернатора, стрільбище відвідали: Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук, голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталія Василець, військовий комісар Волинського обласного військомату Роман Кулик, керівник апарату Волинської ОДА Богдан Гончарук, керівниця управління внутрішньої політикиОДАОльга Чубара, радники очільника ОДА Денис П'ятигорець та Олександр Киричук разом з його прес-секретаркою Катериною Павловою (яка, до речі, стріляла найкраще) та помічницею Ларисою Козак.

міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк ><span class=міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк

співзасновник Громадянського Руху співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер

Насправді звіт голови повинен був відбутися ще кілька тижнів тому. Проте його переривали відрядження Савченка та візит Президента Порошенка на Волинь. Також за тиждень до звіту керівник адміністрації встиг попрацювати з журналістом ІА "Конкурент" Русланом Пилипчуком, який детально описав один зі звичайних робочих днів губернатора. Разом із тим він зазначив, що в ОДА продовжать креативити та вигадувати нові, цікаві для журналістів події.

Отож, вишикувавши усіх в дві шеренги, військові прочитали техніку безпеки та правила поводження зі зброєю. Як виявилося, представники ЗМІ змагатимуться між собою у трьох дисциплінах: стрільба з АК-74, пістолета Макарова та ПКМ. Сам Олександр Савченко вирішив "популяти" лише з автомата.

радник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець><span class=радник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець

Після кількох годин стрільби, Савченко вручив усім журналістам сертифікати про те, що вони оволоділи практичними навичками поводження зі зброєю, та відзначив найкращих "снайперів" окремими грамотами.

прес-секретарка голови ОДА Катерина Павлова ><span class=прес-секретарка голови ОДА Катерина Павлова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БУДІВНИЦТВО, ДОРОГИ, РЕФОРМИ В ОДА: САВЧЕНКО ПРОЗВІТУВАВ ПРО 100 ДНІВ РОБОТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів