Поділитись:

Затишне патіо для всієї родини*

Понеділок, 23 липня 2018, 08:00
Затишне патіо для всієї родини*

На території "Яровиці" створили та продовжують облаштовувати природні куточки справжнього затишку та краси, щоб мешканці та гості могли милуватися креативним поєднанням геометричних форм та шарму природи: різноманітних трав, багаторічних рослин, дерев та каменю.

Справжнім трендом ландшафтного дизайну стали віднедавна габіони – металеві сітки, які раніше використовувались для берегових укріплень. Команда "Яровиці" використала габіони при створені стіни та тематичних скульптур, наповнивши їх відшліфованим каменем. Напрочуд гарно ці конструкції виглядають при освітлені у вечірній час.

Досить сучасними та цікавими є декори з металу, що розміщені у внутрішніх двориках, нам приємно бачити ваші фото на фоні цих інсталяцій.

І ще: не потрібно їхати в Англію, щоб отримати фото Стоунгенджу. Запрошуємо у "Яровицю"! Кілька велетенських каменів розмістились поряд з центральним фасадом комплексу. Ця сцена і стала нашою візитівкою, що філософськи поєднала велич та міць давнини та сучасних технологічних рішень.

Ми демонструємо, що краса може бути стильною та делікатною, а деякі практичні та функціональні рішення додають ще більше затишку. Для зручності поряд з під'їздами – багато лав, романтично підсвічених ліхтарями, на землі розкинувся кущівник, а дитячий майданчик прикрашає міні-сад з каміння та зелених альпійських рослини, які милують око у всі пори року. На подвір'ях "Яровиці" присутні також декоративні дерева.

Наша мета – затишне патіо для всієї родини. Гармонійне поєднання території для ігор, спорту та місць відпочинку, де так приємно вести дружні бесіди під відкритим небом в атмосфері тепла і безтурботних веселощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БУДИНОК МАЙБУТНЬОГО*

Надрукувати
мітки:
коментарів