Поділитись:

За кожне "Хочу!" доведеться заплатити

Понеділок, 23 липня 2018, 07:40
За кожне «Хочу!» доведеться заплатити

Щодня, щогодини, навіть щохвилини в нас виникає незліченна кількість бажань: свідомих і підсвідомих, логічних і нелогічних, раціональних та ірраціональних. Вони можуть бути про щось матеріальне, фізіологічне, духовне чи ще якесь... Вони є у всіх, хоч у кожного різні.

І хто б що не казав, але часто наші бажання здійснюються. Навіть найдивніші. Це трапляється різними шляхами: хтось для цього наполегливо працює, докладаючи максимум зусиль; в когось бажання абсолютно приземлені, тож їх здійснення – просто питання часу; комусь допомагає щасливий збіг обставин; іноді стається й справжнє диво. І усвідомлення реальності мрій таки надихає!

Але чи помічали ви, що за кожне "Хочу!" доводиться платити? І не обов'язково грошима. Частіше чимось більш цінним. Не вірите? Кілька прикладів.

Пам'ятаю, після дуже напруженого робочого тижня мені ду-у-уже хотілося відпочити, просто відіспатися. І моя, хоч і маленька, мрія здійснилася – я не вставала з ліжка дві доби. Але ж якою ціною! Підхопила грип, і температура зашкалювала, тож я постійно спала.

А моя подруга завжди скаржилася, що її чоловік рідко буває вдома вечорами – то затримувався на роботі, то зустрічався з друзями, то ходив у спортзал. Вона дуже хотіла, щоб було по-іншому. І бажання здійснилося: коханий послизнувся і зламав ногу. Упродовж цілого місяця він щовечора був вдома. І щоранку, і щодня, і, звісно, щоночі – 24 години на добу. Зрештою, подруга пошкодувала про своє бажання)))

Інший приклад. В дитинстві мені дуже хотілося мати собаку. Але в нас був кіт. Звісно, мама сказала, що кіт і собака в квартирі – це "перебор". Важко не погодитися. Але собаку все одно хотілося. Якось наш котик пішов гуляти і більше не повернувся – сподіваюся, що його вкрали якісь добрі люди (він був породистий), а не потрапив під колеса авто. Шкода було дуже-дуже. Ми з сестрою плакали і сумували за ним. Але після цього в нас таки з'явився собака.

Таких ситуацій є мільйон. Часто за кожним здійсненим бажанням є якась невесела історія. Тому мрійте обережно, адже хтось може постраждати.

P.S. Давній знайомий нещодавно бовкнув, що було б непогано бачитися частіше. Сиджу тепер і мозок ламаю: звідки неприємностей чекати?!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів