Поділитись:

Лучанка поскаржилася на відсутність рейсів 104 маршруту

Понеділок, 23 липня 2018, 10:00
Лучанка поскаржилася на відсутність рейсів 104 маршруту

Лучанка із дворічною дитиною півтори години чекала на маршрут №104 "Луцьк-Кльчин".

Свої обурення Діана Стаднюк написала на платформі "Відкрите місто".

"Їздить три маршрутки. Одна – від базару і дві "мають їздити" з автостанції (Львівська). Але поважні шофери економлять собі в карман і нагло укорочують встановлений маршрут!", – переконана жінка.

Також вона описала історію, яка трапилася із нею два дні тому.

"Із дворічною дитиною на руках, я 1,5 години тинялася по місту, щоб зловити цю прошену 104. Спершу з Потебні, вартість до речі з Потебні до Кульчина – 10 грн… але не так все просто... Її не було!!!! Я сідаю до Воз'єднання і плачу 5 грн за проїзд...і вуаля.... другого маршруту знову немає...", – повідомила жінка.

Згодом, за 1,5 години лучанка дочекалася добросовісного водія цього маршруту і заплатила ще 9 гривень. Жінка підсумувала, що вартість її проїзду становив 14 гривень замість 10. Також неприємним, за її словами, було очікування маршруту в спеку із дитиною на руках.

"Ганьба перевізнику і тим шоферам, які думають, що хитріші всіх!!! Ця проблема вже не перший рік!!!! Наразі я цим маршрутом їжджу не часто, але.... так цього лиши просто не можна!!!!Прошу звернути увагу на це і підняти це питання на розголос!!!", – звернулася жінка.

Наразі сповіщення відправили в управління транспорту та зв'язку, однак проблема лишається відкритою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів