Поділитись:

ТОП-5 найбільш економних автомобілів 2018 року (рейтинг)

Понеділок, 23 липня 2018, 21:05
ТОП-5 найбільш економних автомобілів 2018 року (рейтинг)

Експерти склали список найбільш економних автомобілів, які з'явилися в продажу в 2018 році.

Про це повідомляє Motor Media Review.

На п'ятому місці за економністю виявився японський Mitsubishi Mirage, який доступний з 1,2-літровим атмосферним двигуном потужністю 78 к.с. Вартість моделі стартує з позначки 15 тис. доларів, а на паливо в рік власник буде витрачати близько 1 тисячі доларів при пробігу близько 24 тис. км, що в 3 рази дешевше, ніж на більшості автомобілів.

На четвертому місці в рейтингу опинився бізнес-седан Toyota Camry нового покоління, що має 2,5-літровий агрегат. Завдяки наявності 8-ступінчастої автоматичної трансмісії модель споживає 8,3 літра палива в змішаному циклі.

Відкриває трійку лідерів Honda Fit, яка, незважаючи на невисоку ціну, має хорошу комплектацію і високий рівень оздоблення інтер'єру. Ціна за цей автомобіль починається з 16,4 тис. доларів. За цю суму модель комплектується 6-ступінчастою МКПП і чотирициліндровим мотором об'ємом 1,5 літра. Середня витрата автомобіля складає 5 літрів.

На другому місці опинився Hyundai Elantra Eco, який пропонується дилерами за ціною від 20 тис. доларів. Автомобіль оснащений 1,4-літровим мотором з віддачею в 128 к.с., який споживає 7,4 літра палива в місті і 5,9 л на шосе.

Лідером рейтингу став хетчбек Toyota Yaris iA. Автомобіль з 1,5-літровим мотором можна придбати за 16 тис. доларів. При цьому власник знайде в ньому широкий набір систем безпеки і мультимедійну систему з 7-дюймовим тачскріном. А витрата компактного міського автомобіля не перевищує 7,8 літрів в міському циклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕДІСТОРІЯ "ВОЛИНЯНКИ": ЯКИМ БУВ ПЕРШИЙ АВТОМОБІЛЬ ЛУАЗ

Надрукувати
мітки:
коментарів