Поділитись:

Гроші з бюджету для мешканців округів без депутатів "ділитимуть" в липні

Понеділок, 23 липня 2018, 19:45
Гроші з бюджету для мешканців округів без депутатів «ділитимуть» в липні

Вже 30 липня на комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження мають розглядати питання щодо розподілу коштів для округів без депутатів.

Про це 23 липня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів повідомила начальник відділу секретаріату міської ради Тетяна Касьянова.

Варто зауважити, що депутат Луцькради Андрій Покровський (ініціатор рішення міської ради щодо фінансування округів, які через недолугість у законодавстві залишилися "без депутата) на минулій бюджетній комісії звернув увагу на те, що профільна комісія не збирається аби розподілити кошти.

Нагадаємо, що цьогоріч у "Програму підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки" заклали 2,4 мільйона гривень. На лютневій сесії було виділено 1,2 млн грн. Однак їх до цього часу не використали. Це підтверджувала і керівник департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів