Поділитись:

Земельну ділянку на Варшавському ринку поділять

Середа, 25 липня 2018, 11:10
Земельну ділянку на Варшавському ринку поділять

КП "Луцьким ринкам" надали дозвіл на поділ земельної ділянки на вул. Карпенка-Карого, 1, яка надана в постійне користування.

На цій земельній ділянці розташований єдиний майновий комплекс, який належить на праві власності Волинській облспоживспілці. Але, відповідно до законодавства, власнику будівлі переходить право власносності на земельну ділянку чи її частину, на якій будівля розміщення. Про це йшлось у звернення облспоживспілки до депутатів Луцькради 25 липня під час сесії.

Депутат Юлія Вусенко зазначила, що має ухвалу суду, якою забороняється поділ цієї ділянки, і ця ухвала підлягає негайному виконанню.

Депутат Тарас Шляхтич додав, що фактично з площі в 3,5 гектара утворюється дві ділянки. 0,71 гектара – ділянка, яка має бути відведенна під майно облспоживспілки. Він поцікавився, на підставі чого робився розрахунок.

Олександр Козлюк пояснив, що ці розрахунки робились на підставі розміщеного майна. Натомість Євгеній Ткачук заперечив, що під майно ніхто не збирається забирати ділянку, а виділяється вільна земельна ділянка.

Депутат Павло Данильчук зазначив, що все ж таки варто підтримати проект рішення, бо це означає згоду на дозвіл поділити ділянку, а не затвердження фактичного поділу.

Врешті рішення підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ: ЗЕМЛЮ ПІД РИНКОМ "ПРИВІЗ" ВІДДАЛИ В ОРЕНДУ ЕКС-РЕГІОНАЛУ

Надрукувати
мітки:
коментарів