Поділитись:

У "Промені" відчинить двері найбільший більярдний клуб Волині*

П'ятниця, 27 липня 2018, 17:15
У «Промені» відчинить двері найбільший більярдний клуб Волині*

Ні для кого не секрет, що саме "George's Сlub" збирає усіх прихильників активного відпочинку. Більярд тут став не лише грою, а й ідеальним способом проведення вільного часу.

Саме тому "Жорж" відкриває новий просторий зал для більярду, який стане найбільшим на Волині.

Насолоджуватись грою можуть не лише професіонали, а й аматори.

14 столів, окремі VIP-кімнати з бенкетними та ігровими столами, як завжди, притаманний "Жоржу" відмінний сервіс, офіціанти-хостес, широка карта страв та напоїв (варто зазначити, що відтепер до меню додаються суші), постійні акції на більярд, боулінг та ресторан – усе це пропонує оновлений "George's Сlub".

Вечірка з нагоди відкриття запланована на 24 серпня о 20:00. Вона відбудеться в рамках святкування 1-ї річниці розважального центру "Промінь".

На вході у новий зал гостей пригощатимуть "гарячі" хостес-girls. Вони приготували дивовижні напої як для чоловіків, так і для прекрасних дам. Дівчата влаштують справжні Pj-ігри у більярді, а окремі "умільці" зможуть провести майстер-клас і пофотографуватися з красунями.

Звісно, не обійдеться без подарунків – найактивніші гравці отримають сертифікати від клубу та призи від партнерів вечору.

Аби створити повністю розслаблену атмосферу в більярдній і дати можливість сконцентруватися на грі, основна частина розважальної програми відбуватиметься у ресторані "George's Сlub".

Гостей веселитимуть ведучі з креативного дуету "Barak". Конкурси, флешмоби для "іменинника", тости, фото, пісні і танці. Для гостей ексклюзивний музичний сет зіграє Dj Pioneer, а за яскраву візуальну картинку відповідають спеціально запрошені львівські красуні – Pj show "Diamond sisters".

Відтепер 3-й поверх РЦ "Промінь" стає територією активних розваг як для дорослих так і дітей – найбільший більярдний зал, боулінг і ресторан.

А вже цієї осені адміністрація клубу готує ще один сюрприз – караоке.

Це лише початок нових відкриттів від "George's Club".

Чекаємо 24 серпня о 20:00 в "George's Сlub", РЦ "Промінь" 3й поверх.

Тел. +38 (050) 490 77 14

Надрукувати
мітки:
коментарів