Поділитись:

Щодо призначень на Волинській митниці збирали спецкомісію

Понеділок, 30 липня 2018, 14:00
Щодо призначень на Волинській митниці збирали спецкомісію

Комісія з кадрових питань Громадсько-консультативної ради платників податків при ГУ ДФС в області розглянула нові призначення на Волинській митниці ДФС.

Увагу членів ради привернули накази про виконання Віктором Кривіцьким обов'язків заступника голови ДФС України, відтак – виконання його заступником Євгеном Шелігацьким обов'язків начальника Волинської митниці ДФС, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

У ході заслуховування члени комісії познайомились з біографічними та службовими характеристиками Євгена Шелігацького, отримали вичерпні пояснення щодо інциденту, пов'язаного із затриманням польськими митниками у 2016 році партії бурштину.

Відзначено, що посадовець має майже 15 років досвіду служби у митних органах, з яких на Волині – від 2015 року. Пройшов шлях від інспектора Київської регіональної митниці до заступника начальника Волинської митниці – начальника управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії.

У березні 2016 року, під час пропуску вантажу бурштину вагою 1444 кг вартістю понад 18 млн грн, керував управлінням аналізу ризиків, яке на той час знаходилось у стані реорганізації у зв'язку зі змінами штатної структури митниці. Координація роботи щодо боротьби з митними правопорушеннями на той час здійснював заступник начальника митниці Юрій Терещук.

Нині у своїй роботі в.о. начальника Волинської митниці Євгеній Шелігацький планує зберігати традиції Віктора Кривіцького щодо виконання планів та наповнення державного бюджету, посилити напрямок міжнародної взаємодії та боротьби з контрабандою.

Комісія з кадрових питань Громадсько-консультативної ради платників податків взяла до відома інформацію і схвалила рівень відкритості та гласності у роботі митниці.

Надрукувати
мітки:
коментарів