Поділитись:

Живи вже, сплачуй частинами!*

Вівторок, 31 липня 2018, 10:45
Живи вже, сплачуй частинами!*

Дуже важливо, щоб відносини між покупцем квартири та компанією-забудовником базувались на взаємній довірі та повазі. "Яровиця" вже встигла підтвердити свою надійність на ринку нерухомості. Комфортабельні об'єкти за унікальними проектами, які пропонує компанія, створюються фахівцями з величезним досвідом у будівництві. При цьому використовуються найсучасніші матеріали та енергозберігаючі технології.

Економічні реалії такі, що можливість сплатити відразу повну вартість при купівлі житла є не в кожного покупця. Можна, звичайно, скористуватись банківським кредитуванням, але розтермінування від "Яровиці" є лояльнішою та простішою пропозицією.

Ми пропонуємо зручне розтермінування платежів до 24 місяців. Мінімальний перший внесок при цьому може становити 30 %, 50 % чи 70 %. Залежно від 1-го внеску ціна метра квадратного неоплаченої площі змінюється і при цьому незначно впливає на кінцеву вартість об'єкта нерухомості. Покупець, відповідно до складеного графіка, до договору вносить рівномірні щомісячні або щоквартальні платежі до кінця терміну.

Запрошуємо вас відвідати відділ продажу, де ви зможете ознайомитися з проектами, переглянути планування квартир і вибрати відповідний варіант, а також спостерігати за всіма етапами його будівництва. Наші компетентні менеджери готові розрахувати для вас найоптимальніші рішення щодо придбання квартири та надати договори для ознайомлення.

Новосілля може бути швидше, ніж ви думали, просто скористайтеся нагодою! Центр продажу: м.Луцьк, вул. Яровиця, 17, тел.: (050) 402 05 05

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОЗВИВАЙМОСЯ РАЗОМ, СТАЮЧИ ЛІДЕРАМИ РИНКУ!*

Надрукувати
мітки:
коментарів