Поділитись:

Жлобський день луцького народження

Автор: Андрій Лучик |
Середа, 01 серпня 2018, 07:40

Радіймо! День Луцька перенесли на вересень. Депутати нібито дослухалися до півтори сотні лучан, які проголосували на сайті міської ради. (Ох, знаємо ми ці інтернет-голосувалки!)

Змінили дату святкування тільки на рік, а потім, може, повернуть на серпень. Депутатський корпус міської ради з радістю підтримав такий проект рішення.

Нібито прикрилися волею лучан, щоб не виставляти на позір свою неорганізованість. Насправді справа не у волі лучан, а у фестивалі "Ніч у Луцькому замку". Якщо пригадуєте, спочатку провести його мали наприкінці червня. Проте буквально за тиждень до дати проведення, коли було зрозуміло, що організувати його не встигнуть, вирішено було перенести фестиваль на День міста, який ми відзначали в третю неділю серпня.

Але ось невдача: оргкомітет не встигав навіть до кінця серпня, тому, щоб вчергове не ганьбитися і не переносити (чи взагалі відміняти) фестиваль, було прийнято оригінальне рішення: перенести День міста.

І мотивація відразу: втомлюються лучани святкувати і День міста, і День Незалежності, а так ніби рознесемо в часі.

Загалом перенесення Дня міста виглядає цілком в дусі нехтування основоположними правовими і етичними принципами, які сповідує тимчасова луцька влада.

І на завершення замальовка. Уявіть ситуацію: 29 березня, сесія Луцької міської ради. День народження секретаря міської ради Григорія Пустовіта. Але про це забув його радник Ігор Поліщук і не купив йому подарунок. Тут піднімає руку депутат Дендіберін, і каже, що до нього звернулися виборці і просять перенести День народження Пустовіта на 29 квітня. Бо в березні вже Міжнародний жіночий день святкували, забагато буде на "март месяц". Земельна комісія в перерві швиденько схвалює проект рішення, а рада 24-ма голосами "ЗА" переносить святкування Дня народження секретаря міської ради на місяць вперед. (І це ж ще народні обранці не додумалися всі дні народження перенести на одну дату - економія!)

Найсумніше, що все так і відбулося насправді. Тільки День народження перенесли не Пустовіту, а всьому Луцьку.

Залишається сподіватися, що "Поліське літо з фольклором" не перенесуть на грудень. Чи опалювальний сезон на липень.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Читайте також:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів