Поділитись:

У Луцьку розбиралися з молочними точками

Середа, 01 серпня 2018, 10:10

Виконком не затвердив на території Луцька місця для розміщення майданчиків для погодинної торгівлі молоком без розміщення тимчасових споруд.

На сьогодні на території Луцька працює близько 230 точок торгівлі молоком від сільгоспвиробників. Про це розповів заступник директора департаменту агропропромислового розвитку Юрій Юрченко 1 серпня під час засідання виконкому.

Із його слів, на точках працюють виробники, які реалізують якісне молоко.

"На якість продукції в наших молочних точках не було жодного нарікання. Середня ціна – 12 гривень за літру, в той час як в маркетах – 22 гривні", – сказав Юрій Юрченко.

Член виконкому Михайло Щур зауважив, що ніхто з жителів не знає, що за підприємець чи фермер реалізовує на цій території молоко. Якби вони звернулись в міськраду, то тут знали б кожного продавця молока і всі точки, де воно продається.

Юрій Юрченко пояснив, що продаж молока відбувається тільки з транспорту і торгівля триває в межах години-півтори.

Член виконкому Олександр Серватович додав, що варто, аби продаж молока здійснювався винятково з холодильників.

Фермер Леонід Борейко, який, власне, й продає молоко, зазначив, що в його машині є холодильник. Вже о 8:00 годині ранку авто зупиняється на вулиці Червоного Хреста, куди приходить ветлікар та приносить довідку. Потім авто переїжджає на проспект Волі, 54, а пізніше – на вулицю Дубнівську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТІЛЬКИ ПИВО В ПЛАСТИКУ: БІЛЯ СТАДІОНУ В ЛУЦЬКУ ОБМЕЖАТЬ ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів