Поділитись:

Підсумки виконкому: літній майданчик в центральному парку і молочні точки

Середа, 01 серпня 2018, 20:00
Підсумки виконкому: літній майданчик в центральному парку і молочні  точки

Засідання міськвиконкому в перший день серпня розпочалося "з приємного", як сказав в.о. міського голови Григорій Пустовіт. Члену виконкому Олександру Рачкову, якого зовсім нещодавно хотіли вивести зі складу комітету, Пустовіт вручив величезний букет квітів і набажав всіляких приємностей на честь дня народження.

***

Після щирих привітань виконкомівці одразу перейшли до справ. Відтак підтримали встановлення з 1 серпня для ТОВ "Енергозбереження Волинь" тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії:

  • для потреб населення (гуртожиток) – в розмірі 1339,67 грн за 1 Гкал (з ПДВ);
  • для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету – в розмірі 1864,98 грн за 1 Гкал (з ПДВ).

Також у зв'язку з розірванням договору про вивезення побутових відходів між міською радою та ТзОВ "М.Ж.К" рішення про встановлення тарифів на їхні послуги теж втратило актуальність. Немає послуг – немає тарифів. Тому виконком скасував тарифи на послуги для "М.Ж.К".

***

Чорнобилець та батько семи дітей Федір Рузак, який довго стояв на квартирній черзі, врешті отримає свою двокімнатну квартиру площею 44,6 кв.м.

На виконкомі перерозподілили субвенцію на суму 1 260 958 гривень на придбання житла для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав та для осіб з інвалідністю I-II групи з числа учасників бойових дій на території інших держав.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад додав, що варто з бюджету міста виділити кошти й для КП "Парки та сквери" для усунення наслідків стихії.

***

Підприємцю Аллі Телізі погодили розміщення літнього майданчика на вулиці Конякіна, 17а терміном на 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонування з 15 квітня по 15 жовтня.

Також врешті пощастило й іншому підприємцю – Орисі Шереметі. Адже розміщення нею літнього майданчика в центральному парку переросло в цілу епопею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

***

До 2023 року на фасаді готелю "Україна" (праворуч та ліворуч) буде розташовано два світлодіодні екрани розміром 2,9 м х 9,65 м, на яких "крутитимуть" рекламу.

***

Сьогодні, до речі, виконком не затвердив на території Луцька місця для розміщення майданчиків для погодинної торгівлі молоком без розміщення тимчасових споруд. Однак пообіцяли до цього питання ще повернуться.

***

Виконкомівці підтримали штатний розпис КЗ "Інклюзивно-ресурсний центр Луцької міської ради" – 11,5 штатних одиниць:

Найменування штатних одиниць

Кількість посад

Директор

1,0

Лікар-невролог

1,0

Лікар-психіатр

1,0

Соціальний педагог

1,0

Вчитель-логопед

1,0

Вчитель-дефектолог (олігофренопедагог)

1,0

Вчитель-дефектолог (тифлопедагог)

1,0

Вчитель-дефектолог (сурдопедагог)

1,0

Практичний психолог з питань девіантної поведінки

1,0

Практичний психолог з питань інтелектуального розвитку

1,0

Вчитель лікувальної фізкультури

1,0

Прибиральник службових приміщень

0,5

Надрукувати
мітки:
коментарів