Поділитись:

Волиняни сплатили майже чотири мільярди гривень податків

П'ятниця, 03 серпня 2018, 09:38

За підсумками січня-липня 2018 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 3,8 мільярда гривень податкових платежів.

Таким чином, волинські платники податків спрямували до бюджетів на 24,9 відсотка платежів більше проти аналогічного періоду минулого року. Про це інформує прес-служба ГУДФС у Волинській області.

"Упродовж семи місяців цього року загалом податкові надходження в області зросли на 755 мільйонів гривень. Варто відзначити, що позитивна динаміка нині характеризує ситуацію зі сплатою податків до державного та місцевих бюджетів. Зокрема, до загального фонду державного бюджету в області зібрано майже 1,7 мільярда гривень, тобто на 317,6 мільйона гривень більше минулорічного показника", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що темпи наповнення місцевих бюджетів теж суттєво випереджують минулорічні показники.

"Ми прагнемо працювати з платниками податків на засадах взаємної поваги та конструктивного діалогу, враховуючи їх побажання щодо покращення якості наших послуг. Разом з тим, переконуємо представників підприємництва втілювати свої бізнес-проекти, зважаючи на інтереси держави та громад. Сьогодні, як ніколи, від фінансових безпеки держави та спроможності громад залежить соціально-економічний розвиток та успіх країни в цілому", – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИ ПОВИННІ СПЛАТИТИ ПОДАТКИ ЗА ЖИТЛО І ЗЕМЛЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів