Поділитись:

На Волині викрили імпортерів авто, які "замутили" 330 мільйонів

Субота, 04 серпня 2018, 20:55

На Волині викрили злочинну схему, використовуючи яку, компанія-імпортер транспортних засобів ухилилася від сплати 330 мільйонів гривень ПДВ.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

Співробітнии податкової міліції Офісу великих платників податків провело слідчі дії в офісних приміщеннях підприємства, яке здійснює масове транспортування автомобілів на митну територію України.

В рамках розслідування було встановлено, що посадові особи одного з підприємств-імпортерів транспортних засобів протягом 2017-2018 років під час розмитнення та реалізації транспортних засобів провели низку фіктивних господарських операцій, внаслідок чого ухилились від сплати більше 330 млн грн податку на додану вартість.

За результатами проведених обшуків виявлено юридичні справи, первинні фінансово-господарські документи підприємств-імпортерів та підприємств-експортерів, які укладали фіктивні договори, а також документи та печатки з ознаками знищення, транзитні номерні знаки автотранспортних засобів, паспортні дані та візи перевізників автотранспортних засобів.

Вилучені речові докази підтверджують злочинну діяльність фігурантів.

Тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 СПРОБ ВВЕЗЕННЯ АВТО ЗА ЗАНИЖЕНОЮ ВАРТІСТЮ (РЕЙТИНГ)

Надрукувати
мітки:
коментарів