Поділитись:

У Луцьку провідні науковці розкажуть про здоровий режим дня та харчування

Середа, 08 серпня 2018, 11:15
У Луцьку провідні науковці розкажуть про здоровий режим дня та харчування

Уперше в Луцьку відбудеться семінар із відомими українськими вченими, які розкажуть про те, що ж каже сучасна наука про здоровий спосіб життя, харчування та режим дня. Семінар, який запланований на 6 жовтня, організовує навчальна платформа SmartFood. Її створили фуд-тренер з Луцька Наталія Тарапата та психолог-нутріциолог зі Львова Олександра Буц.

Платформа SmartFood покликана створити можливості для отримання сучасної освіти у сфері здорового харчування та свідомого способу життя для дітей та дорослих з долученням провідних експертів у сферах дієтології, біохімії, біології та генетики.

Наталія Тарапата, співзасновник навчальної платформи SmartFood, фуд-тренерНаталія Тарапата, співзасновник навчальної платформи SmartFood, фуд-тренер

Олександра Буц, співзасновник навчальної платформи SmartFood, психолог-нутріциологОлександра Буц, співзасновник навчальної платформи SmartFood, психолог-нутріциолог

Серед доповідачів семінару у Луцьку відома та досвідчена лікар-дієтолог, біохімік Катерина Толстікова та кандидат біологічних наук, клітинний біолог Ольга Маслова. Лектори працюють у Києві та досліджують як в теорії, так і на практиці різні аспекти здорового способу життя.

Катерина розповість про харчування з точки зору фізіології та біохімії, а Ольга про циркадні ритми, гормони та клітини. Після кожного виступу запланована півгодинна сесія питання- відповідь для гостей. Тож учасники семінару зможуть отримати цінну, актуальну та достовірну інформацію щодо режиму харчування від справжніх експертів, а не інтернет-форумів та сумнівних "експертів", якими насичені соціальні мережі.

Катерина Толстікова, лікар-дієтолог, біохімікКатерина Толстікова, лікар-дієтолог, біохімік

Ольга Маслова, кандидат біологічних наук, клітинний біологОльга Маслова, кандидат біологічних наук, клітинний біолог

Семінар спрямований на широке коло відвідувачів, однак обіцяють, що інформація буде подана системно та максимально концентровано.

Катерина Толстікова лікар-практик у сфері дієтології та педіатрії, фуд-терапевт, експерт у біохімії, ендокринології, нутріогенетиці, а також спортивному харчуванні, сироїдстві, веганстві та вегетаріанстві. Працює з відомими спортсменами, зокрема, у співпраці з олімпійцем Олексієм Торохтієм розробила програму харчування для важкоатлетів.

Ольга Маслова активний популяризатор науки, біолог та співзасновниця наукової ініціативи Nobilitet.

Окрім цього лекції прочитають і засновниці платформи SmartFood. Наталія Тарапата розповість про покроковий план переходу на здорове харчування, а Олександра Буц розкриє тему зв'язку їжі та IQ.

Реєстрація учасників зустрічі та продаж квитків розпочнеться днями.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

ПРО СОЛОДКЕ ЖИТТЯ БЕЗ ЦУКРУ: РОДИНА З ЛУЦЬКА ПОДІЛИЛАСЯ СЕКРЕТАМИ ЗДОРОВ'Я

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024