Поділитись:

Розповіли, коли з'явиться гаряча вода на Гордіюк-Кравчука

Середа, 08 серпня 2018, 12:00

Лучани обурилися через відсутність гарячої води по вулиці Домни Гордіюк, 33. Повідомлення на під'їзді будинку анонсувало те, що вже 1 серпня у помешканнях лучан з'явиться гаряча вода, якої не було більшу частину літа, однак цього не сталося.

"Конкурент" запитав у ДКП "Луцьктепло", коли мешканцям варто очікувати подачу гарячої води.

За інформацією, нині на ділянці Гордіюк-Кравчука іде реконструкція теплової мережі по проекту з ЄБРР. Роботи проходять таким чином, що від центрального теплового пункта на Кравчука, 3, подачу води зупинено, бо саме там проходять роботи.

"Найоптимістичніший прогноз, що до Дня Незалежності подача гарячої води буде відновлена, але найімовірніше всього – до кінця серпня", – зауважили в ДКП "Луцьктепло".

Що стосується відновлення води, яке мало відбутися 1 серпня – це мало відбутися за графіком відновлення подачі гарячої води від котелень і центральних теплових пунктів у зв'язку з профілактичним ремонтом теплових мереж. Однак повідомлення неактуальне, бо ж нині тривають роботи реконструкції.

"Це стосується й іншої адреси – по проспекту Відродження. Там такі ж проблеми. Це стосується котельні на Відродженні, 15. Вона зупинена, бо там робиться перемичка трубопроводу на ділянці Відродження-Загородня. Також йде по проекту ЄБРР", – підсумували в ДКП "Луцьктепло".

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів