Поділитись:

В "Домановому" знайшли більше 5 тисяч пачок сигарет без акцизів (фото)

Середа, 08 серпня 2018, 12:25

На митному посту "Доманове" за одну зміну вилучили 5,4 тисячі пачок цигарок.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Волинські митники на посту "Доманове" впродовж однієї зміни вилучили у водіїв транспортних засобів 5,4 тисячі пачок цигарок "Gold Compact" білоруського виробництва без марок акцизного збору України.

Сховки виявили у рейсовому автобусі сполученням "Брест-Ковель" та у вантажівці.

Зокрема, у задній конструктивній ємності за холодильним радіатором рейсового автобуса містилося 3,5 тисячі цигарок. Як з'ясувалось, тютюнові вироби належали водію автобуса, а їх вартість становить 81,9 тисяч гривень.

А водій вантажівки, громадянин Білорусі, виконував міжнародне перевезення паперу на замовлення українського імпортера. Проте самовільно додав до заявленого у митній декларації товару – 1990 пачок цигарок, приховавши їх у конструктивній ємності під спальним відділенням в кабіні тягача. Вартість предметів порушення митних правил – 46,5 тисячі гривень.

Цигарки тимчасово вилучені на склад митниці до прийняття судом рішення по суті справ. Відповідно до статті 483/1 Митного Кодексу України, спроби чоловіків незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти тютюнові вироби на митну територію України тягнуть за собою конфіскацію товару та штраф у розмірі 100 відсотків його вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДВОЄ ВОЛИНЯН ТА ДНІПРЯНИН КУПИЛИ "АН-2" ДЛЯ КОНТРАБАНДИ СИГАРЕТ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів