Поділитись:

Компанія "ПАККО Холдинг" отримала нового гендиректора

П'ятниця, 10 серпня 2018, 13:13
Компанія «ПАККО Холдинг» отримала нового гендиректора

Генеральним директором компанії "ПАККО Холдинг" з 10 серпня 2018 року призначений Cергій Дружук.

До цього від обіймав посаду виконавчого директора холдингу, – повідомляє прес-служба компанії.

Сергій Дружук має тривалий успішний досвід у торговій галузі. З 2001 року працює у компанії "ПАККО Холдинг" на керівних посадах начальника відділів збуту, продажу та комерційного директора. У 2010-2017 роках працював на посадах першого заступника та директора з операційної діяльності компанії. З призначенням нового керівництва стратегічна лінія компанії залишається незмінною.

"Пріоритетними напрямками роботи компанії залишаються розширення торгових мереж "Вопак" та ПАККО за рахунок відкриття нових магазинів, розвиток франчайзингової мережі "Вопак Експрес", ребрендінг частини магазинів у формат експрес-маркет та впровадження нових технологій продажів", – зазначив Сергій Дружук.

Довідково:

ТзОВ "ПАККО Холдинг" – один з найбільший операторів на ринку українського рітейлу, працює у дев'яти областях Західної України. В інвестиційний портфель компанії входять торгові мережі супемаркетів "Вопак" ( 66 магазинів, з них шість працюють на умовах франчайзингу) та гуртівень "ПАККО" (12 магазинів). На даний час в мережі "ПАККО Холдинг" працює понад 2500 співробітників.

Надрукувати
мітки:
коментарів